Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ambre Oud - EDP

Brand: Baldessarini Cod: pBAL023
Variante produs (1):

Descriere

Ambre Oud este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați. Capul este alcatuit dintr-o combinatie neobisnuita de whisky si mar, in inima simtiti agar lemn, violet, patchouli si piele. Compoziția este fabricată din lemn de stejar, chihlimbar și rășină rocă cretană (labdanum).

Piața a fost lansată în 2017.

Compoziție

Cap
whiskey, mere
inimă
agar lemn (oud), violet, patchouli, piele
Fundație
lemn de stejar, chihlimbar, labdanum

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Baldessarini

Baldessarini este un brand de moda german, creat în 1993 de către proiectant Werner Baldessarini. Compania a intrat pe lumea modei magazine cu amanuntul, dar mai târziu a fost achiziționat și atașat la bine-cunoscut brandul Hugo Boss și a devenit seria de lux. În 2002 parfumuri Baldessarini prezentat parfum primele barbati, a cărui față a devenit un barman fermecător Charles Schumann. Un an de la Baldessarini parfum câștigat două premii FiFi. Împreună cu sloganul "separă oamenii de la băieți", urmată de multe alte parfumuri de succes Baldessarini. Parfum Y Baldessarini cooperat inițial cu Procter & amp; Gamble -. Reprezentand marca Hugo Boss, în 2011. Cu toate acestea, Baldessarini licență parfum achiziționate de o altă societate, și aceste două mărci rupt

...Mărimi
Baldessarini
zile
:
ore
:
minute
:
secunde