Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Baldessarini - EDC TESTER

Brand: Baldessarini
Baldessarini este un parfum proaspăt pentru bărbați, potrivit pentru uzul zilnic. Se separă bărbații de băieți. Un parfum foarte elegant și inconfundabil, care vă va face un adevărat gentleman. Capul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Baldessarini este un parfum proaspăt pentru bărbați, potrivit pentru uzul zilnic. Se separă bărbații de băieți. Un parfum foarte elegant și inconfundabil, care vă va face un adevărat gentleman. Capul mirosului este fructat cu frunze de menta. Pachuli, cățel și chimen vă prind în inimă. Baza este realizată din lemn de santal, tutun și mosc.

Parfumul a fost lansat în 2002.

Compoziție

Cap

mandarine, portocale amare, verde menta

inimă

patchouli, cuișoare, chimen

Fundație

lemn de santal, tutun, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde