Nu garantăm livrarea până la Crăciun a comenzilor care tocmai au fost înregistrate. Coletele ar putea fi livrate după 27.12.2017

loading

Barbie Barbie - EDT - DISCOUNT

Codul produsului: pXSLEVA476

Barbie Barbie - EDT - DISCOUNT

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

BarbieBarbie - EDT - DISCOUNT127.51out_of_stock

Descriere:

Întotdeauna frumos și modern Barbie este o parte integrantă a vieții a milioane de fete tinere. Acum, aceste fete se pot bucura, de asemenea, propriul lor parfum Barbie. Barbie de brand combina frumusetea, moda, divertisment și de calitate și încurajează fetele să fie tot ce vor. Toate acestea întruchipează acest parfum. Acesta este destinat pentru elevele mici, în vârstă de 6-8 ani, care încă mai trăiesc în țara de iluzii, magie, basme si printese, dar deja au descoperit lumea reală, prietenie și modă. Un parfum floral lumina, cu un curs de simplu, încadrându-se în ambele lumi.

Parfum flacoanelor este realizat din sticlă transparentă cu un logo transparent în relief Barbie. Cele de culoare roz sticle de lichid și strălucește completează designul său fin. Elementul dominant al pachetului este capacul. Forma lui floare jucaus este asociat cu logo-ul de pe sticla.

Brand:

Compoziție

Cap : Notele proaspete
Inimă : fruct
Fundație : flori de primavara

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Barbie Barbie - EDT - DISCOUNT
info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Alegeți din 26 962
de produse
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni