Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Delicious Eau So Intense - EDP

Brand: DKNY
Fii Delicious Eau atat de intens este un parfum proaspat, floral-fructat pentru femei din brandul DKNY, care a fost introdus în 2012. Această ediție limitată se bazează pe parfum clasic fi delicios… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Fii Delicious Eau atat de intens este un parfum proaspat, floral-fructat pentru femei din brandul DKNY, care a fost introdus în 2012. Această ediție limitată se bazează pe parfum clasic fi delicios din 2004, compoziția sa este ușor diferită. Dar, daca va place clasic fi delicios, acest parfum nu va va dezamagi!

Compoziție

Cap

mere, grapefruit, magnolie

inimă

violet, crin, tuberoza, trandafir

Fundație

lemn de santal, chihlimbar, note lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde