Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

For Men Intense - EDP TESTER

Brand: Bentley
Bentley For Men Intense este parfum bărbătesc care aparține parfum oriental-picant. La început se va apela frunza de dafin, bergamot si piper negru - atunci cuvânt busteni rom, tonuri de lemn,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bentley For Men Intense este parfum bărbătesc care aparține parfum oriental-picant. La început se va apela frunza de dafin, bergamot si piper negru - atunci cuvânt busteni rom, tonuri de lemn, scorțișoară, geranium și sagebrush în inima parfumului și mirosul în cele din urmă încununând de patchouli, lemn de cedru, tamaie, benzoin, piele.

 

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

frunze de dafin, bergamot, piper negru

inimă

rom, note lemnoase, scorțișoară, muscata, salvie p>

Fundație

patchouli, lemn de cedru, tămâie, benzoin, piele p>

zile
:
ore
:
minute
:
secunde