Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat - EDP

Brand: Beyoncé
"Parfumul  meu este o expresie unica a puterii si senzualitatii feminine", spune Beyoncé. "Mirosul vă va  zgudui și farmeca la propriu ..… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

"Parfumul  meu este o expresie unica a puterii si senzualitatii feminine", spune Beyoncé. "Mirosul vă va  zgudui și farmeca la propriu ...  vă  captivează complet. În același timp isi păstrează eleganta si feminitatea. Am creat acest parfum pentru toate femeile încrezătute în sine. Pentru femeile care nu se tem să vorbească despre  pasiunea  sa și care se   bucură de  admirația celor din jur.  "Parfumul Fruity-woody  Beyonce Heat intruchipeaza farmecul purtătoarei. Se deschide printr-un buchet  radiant de flori  de magnolie, neroli si orhidee vanilie cu un dram de piersic. In centru sunt amesticate  migdalele, nectarul caprifoi dulce si finetea  moscului care creează o experiență excelentă. În cele din urmă  simțurile sunt coplesite de  notele de baza a  lemnului de Sequoia, boabe de tonka si ambra.

Designul  flaconului corespunde  exact cu insasi Beyoncé reflectă emotii  provocatoare, sexy și de  senzualitate și pasiune. Forma patrata a flaconului  universal elegant spre punctul sau culminant  se ingusteaza formand un tub seducator. Culoarea roșie a flaconului accentuiază  impresia artistică si  flacără radiantă neînfrânată . Aspectul de lux al flaconului este subliniat de un  pulverizator  auriu pe care sunt gravate cuvintele "Beyonce" și "Heat". Aspectul final este îmbunătățit de capacul  plin de farmec, în partea de sus a pe caruia este  gravată litera B.

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

orhidee, magnolie, nerol, piersic

inimă

migdale, caprifoi, mosc

Fundație

lemn rasinoase, boabe de tonka, ambra