Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Heat Wild Orchid - deodorant cu pulverizator

Brand: Beyoncé
Deodorant spray de parfum completeaza seria de căldură Wild Orchid marca de Beyonce. Beyonce a prezentat primul ei parfum de căldură în 2010, urmată de o colecție de ediții Heat Ultimate Elixir 2010,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Deodorant spray de parfum completeaza seria de căldură Wild Orchid marca de Beyonce.

Beyonce a prezentat primul ei parfum de căldură în 2010, urmată de o colecție de ediții Heat Ultimate Elixir 2010, Midnight Heat de la 2012 și doamna de căldură
Căldură apă miros Wild Orchid este cel mai recent parfum, care se descrie ca fiind un ademenitor, care acoperă gura ca mirosul de iarbă acoperit cu rouă. Este un parfum care oferă o energie feminină sălbatic prin fața sa discret și blând.

Accentul este pus pe orhidee senzuala, care are puteri afrodisiace relatărilor. Parfumul va semna ca un fructat exotic cu compoziție floral-lemnoasa.
Se deschide cu rodie trio de fructe, nectar de nucă de cocos și o mână de mure.
Hearts puterea de miros este format din orhidee, magnolie și caprifoi flori.
Rasinoase, ambra si mosc completează întreaga parfum.

Campania Fotograf este Michael Thompson.

Acest parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

rodie, nectar de nucă de cocos, mure

inimă

caprifoi, magnolie, orhidee

Fundație

rasinoase, ambra, mosc