Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pulse - deodorant cu pulverizator

Brand: Beyoncé
Parfum Pulse de parfum floral dulce de brand Beyonce pentru femei si fete care doresc sa experimenteze ceva special. Se deschide note de parfum bergamot, frunze de pere Curacao si, apoi vine inima… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Pulse de parfum floral dulce de brand Beyonce pentru femei si fete care doresc sa experimenteze ceva special. Se deschide note de parfum bergamot, frunze de pere Curacao si, apoi vine inima florale, care ascunde iasomie, orhidee si bujor. Mirosul de bază găsi mosc, vanilie si tonuri calde de lemn.

 

Parfum a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

frunze de pere, Curacao, bergamot

inimă

bujor, orhidee, iasomie

Fundație

mosc, vanilie, note lemnoase