Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beyond Forever - EDT

Brand: David Beckham
În 2016, brandul a introdus pe David Beckham parfum suplimentar pentru bărbați, de data aceasta intitulat Beyond Forever pentru Beyond Forever . Acest parfum este plin de prospețime și aparține… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2016, brandul a introdus pe David Beckham parfum suplimentar pentru bărbați, de data aceasta intitulat Beyond Forever pentru Beyond Forever . Acest parfum este plin de prospețime și aparține fougerových parfum. El se ascunde în sine, cum ar. Patchouli, vetiver, piele, violete, ferigi, immortelle și alte componente.

Compoziție

Cap

bergamotă, nucșoară, rasina elemi

inimă

violet, feriga, Immortelle

Fundație

patchouli, vetiver, piele

zile
:
ore
:
minute
:
secunde