Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beyond - gel de duș

Brand: David Beckham
Dincolo de parfum David Beckham este un simbol de atractivitate de sex masculin, putere și încredere. Parfum Dincolo, în sine, combină note proaspete și aromatice. Acest amestec unic de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Dincolo de parfum David Beckham este un simbol de atractivitate de sex masculin, putere și încredere. Parfum Dincolo, în sine, combină note proaspete și aromatice. Acest amestec unic de seductie si perfectiune se deschide cu note răcoritoare de grapefruit si mojito. Notele picante de condimente dau compoziția din distribuția originală. Mirosul impetuos de cedru, vanilie și piele încheie această compoziție atemporal.

Compoziție

Cap
mojito, cardamom, grapefruit
inimă
mușcată, cedru, piper
Fundație

vanilie, piele, patchouli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde