Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Body - EDP

Brand: Burberry
Burberry lansează Body Fragrance, cu Rosie Huntington-Whiteley, un model și actriță pe care o cunoașteți de la Transformers 3. Este întâmplător senzuală și frumoasă. Anterior, regizorul creativ… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Burberry lansează Body Fragrance, cu Rosie Huntington-Whiteley, un model și actriță pe care o cunoașteți de la Transformers 3. Este întâmplător senzuală și frumoasă. Anterior, regizorul creativ Christopher Bailey a ales-o pentru campaniile publicitare Burberry, în care Rosie este îmbrăcată într-o mantie din satin roz-auriu. Parfumul corpului este catifelat, elegant, cald și senzual - adaptat pentru a se potrivi femeii.

Parfumul a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

pelin, piersic, frezie

inimă

iris, trandafir, lemn de santal

Fundație

vanilie, ambră, mosc, lemn de casmir

zile
:
ore
:
minute
:
secunde