Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Bottled Oud - EDP

Brand: Hugo Boss
În 2015, el a introdus faimosul brand de moda parfum Hugo Boss pentru barbati numit Boss Bottled Oud. Această apă parfum face parte din grupul de oriental parfum, lemnos și este… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2015, el a introdus faimosul brand de moda parfum Hugo Boss pentru barbati numit Boss Bottled Oud. Această apă parfum face parte din grupul de oriental parfum, lemnos și este proiectat pentru barbati adevarati, care stiu ce vor si ei merg greu pentru obiectivul dvs.!

Compoziție

Cap

Citrice, mere

inimă
scorțișoară, labdanum, cuișoare, șofran
Fundație
cypriol ulei, lemn de santal, lemn de agar
zile
:
ore
:
minute
:
secunde