Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Jour Pour Femme - EDP

Brand: Hugo Boss
În contrast cu parfum Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme este un  parfum din  anul 2013 - Boss Femme Jour Pour. Parfumul  a fost creat cu scopul de a arăta  trei  tipuri de femei: inspiratie, seninătate… Descriere și parametrii

Descriere

În contrast cu parfum Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme este un  parfum din  anul 2013 - Boss Femme Jour Pour. Parfumul  a fost creat cu scopul de a arăta  trei  tipuri de femei: inspiratie, seninătate și simplitate. Flaconul este înalt și subțire, de culoare laptelui, cu un capac transparent. Fața parfumului  a devenit Gwyneth Paltrow.

Compoziție

Cap

tei, flori de grapefruit

inimă

caprifoi, lacramioare, frezie, flori albe

Fundație

chihlimbar, mesteacan

zile
:
ore
:
minute
:
secunde