Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Jour Pour Femme Lumineuse - EDP

Brand: Hugo Boss
parfum fermecător Hugo Boss Jour Pour Femme lumineuse inspirat noi începuturi, speranțe și noi oportunități. Ea reprezinta eleganta pura si frumusetea naturala. Compoziție floral elegant, se… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

parfum fermecător Hugo Boss Jour Pour Femme lumineuse inspirat noi începuturi, speranțe și noi oportunități. Ea reprezinta eleganta pura si frumusetea naturala. Compoziție floral elegant, se deschide cu arome proaspete de grapefruit si lamaie. Inimă se revarsă cu indicii delicate de vanilie si frezie. Totul este însoțit de note de mosc și ambră. Parfum Hugo Boss Jour Pour Femme lumineuse te simti elegant si natural. Fața campaniei este actrita Gwyneth Paltrow.

Compoziție

Cap

lamaie, flori de grapefruit

inimă

frezii, caprifoi, crin din vale

Fundație

ambră, mesteacan, mosc