Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night - EDT - REDUCERE - fără celofan

Codul produsului: pXSLEVA804

Hugo Boss Boss No. 6 Bottled Night - EDT - REDUCERE - fără celofan

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hugo BossBoss No. 6 Bottled Night - EDT - REDUCERE - fără celofan518.32out_of_stock

Descriere:

Seful Nr 6 noapte simplă împinge limitele de masculinitate, care combină note distinctive aromatice ale capului și a inimii, care este dominat de frunze de mesteacăn și cardamom, cu o bază lemnoasă bogată și o notă distinctă de mosc. Actorul canadian Ryan Reynolds, care a devenit fata acestui parfum este ideal al unui om modern și sofisticat de succes.

 

Seful Nr 6 noapte este alegerea perfecta pentru un om care pretinde valoarea brandului Boss și pentru care este mirosul sinonim cu succes si atractivitate. Compoziția se bazează pe patru ingrediente principale - mesteacan, nucșoară, tonuri lemnoase rare și mosc, care creează o conexiuni seducatoare si provocatoare imprumuta purtatorul magnetismului senzual.

Parfum a fost lansat în 2010.

Brand:

Hugo Boss

Compoziție

Cap : frunze de mesteacan
Inimă : cardamom
Fundație : note lemnoase, mosc
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
32 601 de produse în ofertăx