Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss Nuit Pour Femme Intense - EDP

Brand: Hugo Boss
Elegatní Boss parfum Nuit Pour Femme Intense este conceput pentru ocazii speciale. Compoziția nu este foarte diferită de cea originală, dar este mult mai intens. Note înalte de piersici albe sunt… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Elegatní Boss parfum Nuit Pour Femme Intense este conceput pentru ocazii speciale. Compoziția nu este foarte diferită de cea originală, dar este mult mai intens. Note înalte de piersici albe sunt direcționate către feminitate și senzualitate. Inima florala este compusa din tonuri de violet, iasomie sau alte flori albe. Baza este tonuri calde de mușchi și lemn de santal.

Compoziție

Cap

floarea de piersic

inimă

violet, Jasmine, flori albe

Fundație

lemn de santal, muschi