Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss The Scent For Her - EDP 100 ml + loțiune de corp 200 ml

Brand: Hugo Boss
Setul Hugo Boss Boss The Scent For Her, conține o apă de parfum de 100 ml și o loțiune de corp parfumată în aceleași note, care încantă simțurile, mai ales când articolele sunt folosite pe timp de zi… Descriere și parametrii

Descriere

Setul Hugo Boss Boss The Scent For Her, conține o apă de parfum de 100 ml și o loțiune de corp parfumată în aceleași note, care încantă simțurile, mai ales când articolele sunt folosite pe timp de zi, în sezonul intermediar sau vara.

Potrivit informațiilor disponibile, aroma are urme predominant floral-fructate cu note gurmande moderne. Inițial te vor încanta piersica și frezia, pentru că, mai apoi, sa te imbie osmanthusul cu un miros delicat, precum al zarzarei, notă de bază fiind impregnata cu arome de cacao bogată și feminină.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

piersic, frezie

inimă

osmanthus

Fundație

cacao

zile
:
ore
:
minute
:
secunde