Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Bottega Veneta Bottega Veneta Essence Aromatique - EDC

Codul produsului: pBT005

Bottega Veneta Bottega Veneta Essence Aromatique - EDC

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Bottega Veneta .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Bottega VenetaBottega Veneta Essence Aromatique - EDC1196.97out_of_stock

Descriere:

Cele mai recente Bottega Veneta parfum Esența Aromatique este proiectat pentru bărbați și femei, care are drept scop fanii colonie de lux. Această compoziție conține esențe de înaltă calitate, parfum proaspat si floral. Prospețimea bergamotei și coriandru miros deschide. Inima este format din trandafir, boabe de tonka si vanilie miros și se închide lemn de santal si patchouli.

Nou flacon parfum este în formă de parfum ei anterior. Este confectionat din sticlă mată cu lichid verde pal. Aromatique a fost lansat în 2014.

Brand:

Bottega Veneta

Compoziție

Cap : coriandru, bergamot
Inimă : vanilie, boabe de tonka, a crescut
Fundație : patchouli, lemn de santal
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx