Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bottega Veneta Knot - EDP

Nod parfum este inspirat de aer curat, flori și Italia. Mixul unic de detaliu simbolizează prospețimea și puritatea. Ea reflectă o femeie moderna, care vrea să se simtă încrezători și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Nod parfum este inspirat de aer curat, flori și Italia. Mixul unic de detaliu simbolizează prospețimea și puritatea. Ea reflectă o femeie moderna, care vrea să se simtă încrezători și seducătoare în fiecare zi. Parfum Bottega Veneta Knot rupere cu nuanțe de fructe, care se amesteca treptat cu flori delicate. Dot creează o atingere seducătoare de mosc. Cu parfum feminin Bottega Veneta Knot pentru tine, nimic nu este imposibil.

Bonetti Veneta Knot parfum a fost introdus în 2014.

Compoziție

Cap

clementine, mandarine, tei, neroli, floare de portocal

inimă

lavanda, alb, bujor trandafiri

Fundație

mosc, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Italiană