Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bottega Veneta Knot Eau Florale - EDP

Brand: Bottega Veneta Cod: pBT015

Descriere

Bottega Veneta Knot Eau Florale este un parfum floral-lemnos pentru femei, care marca Bottega Veneta prezentat publicului pentru prima dată în 2015. Lăsați-vă purtat de tonuri ei seducătoare și de a fi irezistibil!

Compoziție

Cap

mandarin, neroli, lavanda

inimă

bujor, trandafir

Fundație

lemn de cedru, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Bottega Veneta

Bottega Veneta este un brand italian care a fost fondată în 1966 și la începutul axat în principal pe producția de bunuri din piele măiestrie. Bottega Veneta este sinonim cu calitatea și confidențialitate. Marca de lux întruchipează adâncită în tradiție italiană. În 2011 și-a prezentat lume primul său parfum cu același nume, ea a primit imediat primul loc în clasamentul de popularitate a Damă.

Bottega Veneta
zile
:
ore
:
minute
:
secunde