Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Quatre Intense Pour Homme - EDT

Brand: Boucheron
Quatre Pour Homme Intense de la marca Boucheron este parfum lemnos, picant pentru toți oamenii care iubesc parfumurile excepționale. Această ediție limitată este foarte contemporan și modern.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Quatre Pour Homme Intense de la marca Boucheron este parfum lemnos, picant pentru toți oamenii care iubesc parfumurile excepționale. Această ediție limitată este foarte contemporan și modern. Atractivitatea este dependența de neschimbat, absolut.

Compoziție

Cap

bergamota, piper negru, negru violet

inimă

piele neagră, salvie, geranium

Fundație

paciuli, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde