Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Tubéreuse De Madras - EDP

Brand: Boucheron Cod: pBU040
Variante produs (2):

Descriere

-Tubéreuse De Madras este un parfum oriental-floral pentru femei. Capul este format din floare de portocal, maracuja și frunze de viorele. Inima florală este formată din tuberoză, y-lang y-lang și frangipani de flori. Baza se va desfășura in vanilie, lemn de santal și tuberoză.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

-floare de portocal, frunze de vioree, maracuja

inimă

-tuberosa, y-lang y-lang, frangipani

Fundație

-tuberoză, vanilie, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Boucheron

Peste 150 de ani, Boucheron domină piața dintre ceasuri, parfumuri, bijuterii si pietre pretioase. De la înființarea de vr. 1858 Corporation a fost un pionier în aceste industrii și determină dezvoltarea pieței printr-un design atemporal, si eleganta de tendințe, combinate cu grijă și de calitate. Parfumuri Boucheron sunt proiectate pentru cele mai solicitante femei.

...Mărimi
Boucheron
zile
:
ore
:
minute
:
secunde