Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boum - EDP

Brand: Jeanne Arthes
Boum dupa marca Jeanne artheṣu este un parfum floral-lemnos pentru fete si femei, care se deschide tone de zahăr, ceai negru și căpșuni - atunci bușteni cuvânt inima floral sub forma unui bujor,… Descriere și parametrii

Descriere

Boum dupa marca Jeanne artheṣu este un parfum floral-lemnos pentru fete si femei, care se deschide tone de zahăr, ceai negru și căpșuni - atunci bușteni cuvânt inima floral sub forma unui bujor, zmeura, trandafir, violete și frezii, și în cele din urmă miros de lemn de santal încoronare lemn, chihlimbar, cedru si mosc.

Compoziție

Cap

căpșuni, ceai negru, zahăr

inimă

bujor, zmeura, trandafir, violet, freziile

Fundație

lemn de santal, chihlimbar, cedru, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde