Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brit Rhythm Floral - EDT

Brand: Burberry
Parfumul floral senzual Burberry Brit Rhythm Floral vă va încânta prin rafinament și armonie perfectă a tonurilor. Amestecul floral combină tonurile suculente de portocaliu și lămâie pentru a înmuia… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul floral senzual Burberry Brit Rhythm Floral vă va încânta prin rafinament și armonie perfectă a tonurilor. Amestecul floral combină tonurile suculente de portocaliu și lămâie pentru a înmuia atingerea florilor fragede. Parfumul armonios al liliacului, împreună cu iasomia și lotusul, progresează încet într-o bază lemnoasă, unde se îmbină parfumul cald al lemnului, ambergrisului și moscului.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap
Lămâie siciliană, portocalie, bergamotă, maracuja, piersică
inimă
liliac, iasomie, lotus, pepene galben, crin de vale, tonuri de ozon
Fundație
ambergris, mosc, tonuri lemnoase, lemn de derivă, caramel