Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Curious - EDP - SLEVA - poškozená krabička

Brand: Britney Spears Cod: pXSLEVA421

Descriere

Parfum mai dulce, floral pentru o tânără. Pentru femeile cărora le place să provoace. Aroma cu note de magnolie spumoasă și note de pară de aur. Florile albe, florile de lotus și tuberoza creează o inimă plăcută. Impresia magică este sporită de fundamentul nobil de iasomie, ciclamen roz, vanilie, lemn de santal și lemn ușor.

Compoziție

Cap

Magnolia, pere

inimă

Flori albe, floare de lotus, tuberoza

Fundație

iasomie, cyclamen roz, vanilie, lemn de santal, lemn de culoare deschisă

Produkt je také v sekcích

Brand: Britney Spears

Pop cântăreață americană Britney Spears de la patru ani ea a cântat în biserică locală. În opt ani, ea a mers la Atlanta la o auditie pentru Mickey Mouse Club Disney. Deși nu a reușit încă nu a observat unul dintre ei producătorii și a ajutat-o ​​găsi un agent din New York. La începutul anului 1998, Britnino primul album din lume și a fost un moment fatidic. A sarit repede la cap a tuturor topurile lumii. Ventilatoare primit, de asemenea o strategie de marketing bun, el a cântat în supermarket-uri și a înființat o linie telefonică gratuită la care au jucat melodiile ei. Elevele apariție au descoperit milioane de fani imediat. Apoi, a prezentat, de asemenea, o colecție de mirosuri, care ar trebui să caracterizeze vigoarea și puterea.

Britney Spears
zile
:
ore
:
minute
:
secunde