Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Private Show - EDP

Private Show este un parfum fructat floral pentru femei de către Britney Spears . Britney parfum care celebreaza dragostea dulce de leche și dans. Acest parfum este sexy si electrizant, energic. Cu… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Private Show este un parfum fructat floral pentru femei de către Britney Spears . Britney parfum care celebreaza dragostea dulce de leche și dans. Acest parfum este sexy si electrizant, energic. Cu acest parfum atinge visele lor.

Principalele note sunt cafea, frisca, nectarine și clementine. La centrul de flori Sambac iasomie, floare de portocal si dulce de leche. Practic te simti ambra si mosc.

Parfum Britney a lansat în 2016.

Compoziție

Cap

cafea, frisca, nectarine, clementine

inimă

Sambac iasomie, floare de portocal, dulce de leche

Fundație

ambra, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde