Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bruno Banani Woman - EDP - Cutie încrețită - REDUCERE

Brand: Bruno Banani
parfum primele femei Bruno Banani surprinde esența brandului. Nu să mă iau prea în serios și să trăiască viața la maxim. Bruno Banani Femeia ajută sublinia discret individualitatea și de a promova… Descriere și parametrii

Descriere

parfum primele femei Bruno Banani surprinde esența brandului. Nu să mă iau prea în serios și să trăiască viața la maxim. Bruno Banani Femeia ajută sublinia discret individualitatea și de a promova încrederea în sine pentru a exprima stilul unic și neconvențional. Sticla de colt aminteste perilor, care evidențiază flerul și stilul acestui parfum. Cutia are un finisaj de satin roz si panglica argintie sublinia eleganța feminină.

Compoziție

Cap

Orange, iedera, crin

inimă

piersic, frezie, crin de vale

Fundație

vanilie, mosc alb