Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No Limits Man - EDT

Brand: Bruno Banani
Bruno Banani este o editie limitata numita No Limits Man - Acest oriental-lemnos, parfum proaspăt pentru bărbați se deschide cu note de ulei de grapefruit, guarana și mere roșii. Inima este format… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Bruno Banani este o editie limitata numita No Limits Man - Acest oriental-lemnos, parfum proaspăt pentru bărbați se deschide cu note de ulei de grapefruit, guarana și mere roșii. Inima este format din lavandă, nuci și lemn de guaiac, iar în final vei fi încântat de amestec de vetiver, chihlimbar și rășini.

 

Acesta a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

ulei de grapefruit, guarana, mar rosu

inimă

lavanda, nuci, lemn de guaiac

Fundație

vetiver, rășină, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde