Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brit Rhythm For Her - gel de duș

Brand: Burberry
Pentru o pereche de barbati parfum Brit Ritmul de 2013. Burberry parfum pentru femei oferă Brit Rhythm pentru ea, în care subsemnatul Givaudan Nathalie Cetto și Antoine Maisondieu. Brit Rhythm parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pentru o pereche de barbati parfum Brit Ritmul de 2013. Burberry parfum pentru femei oferă Brit Rhythm pentru ea, în care subsemnatul Givaudan Nathalie Cetto și Antoine Maisondieu. Brit Rhythm parfum pentru ei este o lavanda aromatic si proaspat din Kent, Anglia, care joacă un rol-cheie în compoziția de miros, in timp ce florii de portocal și iris aduce un pic de senzualitate.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

lavanda, neroli, piper roz

inimă

frunze de mur, PETalite, flori de portocale, iris

Fundație

note lemnoase, mosc, vetiver