Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brit Splash For Him - EDT

Brand: Burberry
Brit Splash pentru el este o noua colectie de parfum Burberry Brit pentru El 2,004. Parfumul este inspirat de energia electrică în căldură de la Londra. Burberry Brit pentru barbati Splash este… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Brit Splash pentru el este o noua colectie de parfum Burberry Brit pentru El 2,004. Parfumul este inspirat de energia electrică în căldură de la Londra. Burberry Brit pentru barbati Splash este un parfum acvatic luminos și revigorant. Se deschide cu rozmarin aromat, pepene galben și Galbani. Inima are o fundatie acorduri floral-acvatice se bazează pe lemn și Moss.

Compoziție

Cap

galbanum, pepene verde, rozmarin

inimă

violet, Cyclamen, tonuri de apă

Fundație

mosc, vetiver, mușchi

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde