Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Burberry Burberry For Men - EDT TESTER

Codul produsului: pTESTER385

Burberry Burberry For Men - EDT TESTER

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Burberry .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

BurberryBurberry For Men - EDT TESTER391.49out_of_stock

Descriere:

Parfum pentru omul modern, care trăiesc în ton cu vremurile, dar încă se agață de tradiții. Această ambiguitate îi dă o caracteristică specială. Un amestec armonios de liniște și pasiune, rafinament și naturalețe. Fie că un om din oraș sau sat, ambele au aceeași slabiciune pentru frumusetea care persista si rasfata placere pentru ochi și minte.

Acest parfum ca un cadou, este reconfortant merge împreună prin pădure. Începe cu note puternice de mirosul de menta si lavanda, bergamot si usoara atingere rafinat de cimbru. Buchet de ierburi sălbatice amestecate senzualitatea cu lemn de santal lor minciună prețioase și lemn de cedru. Compoziție confirmă consonanță cu promisiunea pasionata de chihlimbar si boabe de tonka.

Brand:

Burberry

Compoziție

Cap : bergamot, lavanda, cimbru, menta
Inimă : muscata, lemn de santal, muschi
Fundație : chihlimbar, fasole Tonka, lemn de cedru
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx