Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Touch Men - EDT - DISCOUNT

Brand: Burberry
De la începutul spectacolului prospețime tonuri greu definibile violet blând și tartă cu mandarină abia perceptibil amestecat cu tonifiant valuri de piper alb, care sunt îndulcite de blândețe… Descriere și parametrii

Descriere

De la începutul spectacolului prospețime tonuri greu definibile violet blând și tartă cu mandarină abia perceptibil amestecat cu tonifiant valuri de piper alb, care sunt îndulcite de blândețe Virginia cedru și mușchi de stejar. Ca o respirație puternică și profundă să miros în liniște în curs de dezvoltare într-o alchimie masculină de vetiver, mosc alb si boabe de tonka.

Compoziție

Cap

Artemisia, frunze de mandarine, frunze de violet

inimă

piper alb, nucsoara, lemn de cedru Virginia

Fundație

vetiver, boabe de tonka, mosc alb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde