Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bvlgari Man - EDT TESTER

Brand: Bvlgari Cod: pTESTER1068
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul talentat Alberto Morillas a încorporat ingredientele cele mai nobile în acest parfum pentru a crea un ton distinctiv și complex, în care fiecare ingredient are un loc armonios reglat.

Introducerea impresionează cu ușurința și prospețimea ei, creată de coarda picantă a bergamotului calabrian și a petalelor violete. Atingerea luminii aduce floarea de lotus și tonul de fructe al perelor albe suculente. Nobilul vetiver cu cypriol cunoaste rugozitatea originala cu o nuanta usor de fumat, ceea ce creeaza un contrast inconspicuos cu tonurile pure ale lemnului alb si "coapsele" lustruite de lemn de santal australian si cașmir care dau caldura inimii. O armonie extraordinar de seducatoare si delicioasa a rasinilor de benzoina si note de balsam, fasole Tonka si tamaie combinate cu claritate calda alba completeaza coarda de mosc. Eleganța și puterea magică a componentelor lemnoase sunt în senzualitatea și subtilitatea uimitoare care dau întregului miros un semn unic și un caracter atrăgător.

Lansat în 2010.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

bergamot, frunze de violeta, floare de lotus, pere

inimă

vetiver, cypriol, lemn alb, lemn de santal, lemn de casmir, ambra

Fundație

benzoin, boabe de tonka, miere, mosc

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde