Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Amethyste - EDT 65 ml + toaletní voda 15 ml

Brand: Bvlgari Cod: pBV227

Descriere

Bvlgari Omnia Amethyste este un parfum floral, inspirat din jocul culorilor care reflectă zonele lustruite ale ametistului. Omnia Amethyste este o compoziție elegantă și sofisticată destinată unei fete sau tinere care își exprimă „sinele” printr-un parfum misterios, dar extrem de proaspăt. Își găsește farmecul distinctiv prin combinarea tonurilor pure și oneste. Ametistul, ca simbol al echanimității, pune în el un suflet nobil plin de har și armonie. În esență, există și o urmă de feminitate caracterizată prin senzualitate discretă.

Compoziție

Cap

grapefruit roz, SAP

inimă

Trandafir bulgar

Fundație

heliotrop, lemn

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde