Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Amethyste - EDT TESTER

Brand: Bvlgari
Bvlgari Omnia Amethyste este un parfum floral, inspirat din jocul de culori reflectate de suprafețele de ametist fațetat. Omnia Amethyste este o compoziție elegantă și rafinată, destinată pentru fată… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bvlgari Omnia Amethyste este un parfum floral, inspirat din jocul de culori reflectate de suprafețele de ametist fațetat. Omnia Amethyste este o compoziție elegantă și rafinată, destinată pentru fată sau femeie tânără care îsi exprimă  "ego-ul", prin parfum  extrem de proaspăt și misterios. Farmecul parfumului se găsește în conexiunile de note curate și sincere. Ametistul, ca un simbol al calmului, adaugă  parfumului un suflet nobil, plin de har și armonie. Notele de baza au un indiciu de feminitate caracterizată prin senzualitate discretă.

Compoziție

Cap

grapefruit roz

inimă

trandafir bulgar

Fundație

heliotrop, lemn

Parametrii

Origine
Italiană