Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Crystalline - EDT 65 ml + EDT 15 ml

Brand: Bvlgari
La fel ca cristalul natural, ascuns în interiorul Omnia cristaline in mai multe straturi diferite - tonurile parfumate, împreună creează un gust unic si original. Tonurile inițiale aduc combinatii… Descriere și parametrii

Descriere

La fel ca cristalul natural, ascuns în interiorul Omnia cristaline in mai multe straturi diferite - tonurile parfumate, împreună creează un gust unic si original. Tonurile inițiale aduc combinatii interesante de bambus proaspăt combinat cu Nashi suculente. Inima misterioasă, dezvăluie un var aromatic din fire de flori de lotus .Punctul subtil si senzual al compozitiei ascunde un parfum fermecător în toată profunzimea sufletului.

Compoziție

Cap

bambus, Nashi

inimă

floare de lotus

Fundație

tonuri lemnoase