Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

M/Mink - EDP

Brand: Byredo
M / Mink este un pic diferit decât parfum standard de Byredo produs. Acest parfum a fost creat in colaborare cu Michael Amzalagem și Mathias Augustyniak. M / M a adaugat un nou concept de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

M / Mink este un pic diferit decât parfum standard de Byredo produs. Acest parfum a fost creat in colaborare cu Michael Amzalagem și Mathias Augustyniak. M / M a adaugat un nou concept de parfum. Ei se concentreze mai mult pe tema asiatice. Ei folosesc parfum de cerneală și hârtie, care se referă la caligrafie japoneză și combină-l cu hârtie tradițională coreeană. Această combinație produce o aldehidă parfum placut compus din adoxalu, tămâie, chihlimbar, miere si patchouli.

Treziti cultura asiatica si se simt detaliile.

 

 

Compoziție

Cap

adoxal

inimă

tămâie

Fundație

chihlimbar, miere, patchuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde