Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pulp - EDP

Brand: Byredo
Pulp e așa un coșuleș internațional cu fructe creat de Byredo. Combine note din India și Suedia. O aromă frumoasă și irezistibilă combinată din doar câteva ingrediente. Mai întâi… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pulp e așa un coșuleș internațional cu fructe creat de Byredo. Combine note din India și Suedia. O aromă frumoasă și irezistibilă combinată din doar câteva ingrediente. Mai întâi veți vedea în coșulețul colorat bergamota, nucșoara și coacăza. Când veți privi mai bine, veți vedea smochine, măr roșu și crini. Iar  pe fundul coșului veți găsi cedru, nucșoară prăjită și floare de piersic.

Compoziție

Cap

bergamotă, nucșoară, coacăză neagră

inimă

smochin, măr roșu, crin,

Fundație

cedru, nuci prăjite, floare de piersic