Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Luminous Emerald - EDT 30 ml + deodorant ve spreji 150 ml + kosmetická taštička

Brand: C-THRU Cod: pRU076

Descriere

Emerald Shine devine Luminous Emerald. Parfum popular cu compoziție și ambalare inovatoare. Capul apei de toaletă este format din mure, crin de apă și violet. Vei simți o combinație de iasomie, trandafir și vanilie dulce în inima ta. Baza din lemn de santal înglobează compoziția.

A fost lansat în 2019.

Compoziție

Cap

mure, crin de apă, violet

inimă

trandafir, iasomie, vanilie

Fundație

Lemn de santal

Produkt je také v sekcích

Brand: C-THRU

Eleganta transparent de C-THRU, optimismul clare starea de spirit jucaus face această alegere parfum pentru toate fetele și femeile care doresc să stea afară din mulțime! Fată C-THRU "vedea prin" lucruri și situații pot citi gândurile altora și știe cum să ceară pentru ce merită. Pe scurt, el știe ce vrea și modul de a realiza. Parfum de C-THRU reflectă stralucirea ta naturala!

Mai multe detalii despre brandul C-THRU pot fi găsite în nostru revista!

C-THRU
zile
:
ore
:
minute
:
secunde