Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Deep Euphoria - EDP

Brand: Calvin Klein
Adânc Euphoria - este parfum chypro- floral pentru femei Calvin Klein, care a fost introdus în 2016. Parfumul Fata este actrita Margot Robbie. La începutul mirosului se va dezvolta frunze de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Adânc Euphoria - este parfum chypro- floral pentru femei Calvin Klein, care a fost introdus în 2016. Parfumul Fata este actrita Margot Robbie. La începutul mirosului se va dezvolta frunze de mandarine, piper alb si molecule cascalone, apoi rozvoní inimă floral în formă de geranium, iasomie Sambac, bujor si trandafiri negri. Concluzie Parfumul este compus din paciuli, mosc si note lemnoase.

Compoziție

Cap

Bilete tangerine, piper alb, cascalone

inimă

geranium, iasomie Sambac, bujor, trandafiri negri

Fundație

patchouli, note lemnoase, mosc