Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Deep Euphoria - EDT

Brand: Calvin Klein
Deep Euphoria - acesta este un parfum inteligent-floral pentru femei de Calvin Klein, care a fost introdus în 2016. Fața parfumului este actrița Margot Robbie. La început veți simți crinul de apă și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Deep Euphoria - acesta este un parfum inteligent-floral pentru femei de Calvin Klein, care a fost introdus în 2016. Fața parfumului este actrița Margot Robbie. La început veți simți crinul de apă și pere, apoi inima de flori sub forma unui trandafir negru. Compoziția este completată de o combinație de mosc și tonuri lemnoase.

Compoziție

Cap

crin de apă, pere

inimă

trandafir negru

Fundație

note lemnoase, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde