Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity For Men - gel de duș

Brand: Calvin Klein
Aromă care caracterizează spiritul bărbaților moderni – gingaș, devotat și totodată rafinat și puternic. Parfumul este expresia viatlității și încrederii în sine, ceia ce caracterizează… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aromă care caracterizează spiritul bărbaților moderni – gingaș, devotat și totodată rafinat și puternic. Parfumul este expresia viatlității și încrederii în sine, ceia ce caracterizează sensibilitatea bărbaților moderni. Aromă clasică răcoritoare, amețitoare și expresiv bărbătească, energică cu o notă caldă forestieră. Calvin Klein în colaborare cu vestitul creator Pierre Dinandem a creat versiunea pentru bărbați pentru aroma Eternity For Men(sticlă groasă cu umerii ovali). Au unit cristalul și argintul, care formează idealul atemporal – sentimentul de dragoste și devotament.

Compoziție

Cap

mandarină, levănțică, plante verzi

inimă

iasomie, busuioc, salvie

Fundație

lemn de santal, vetiver, lemn de trandafir

zile
:
ore
:
minute
:
secunde