Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity Intense - EDP

Brand: Calvin Klein
parfum romantic și delicat de la Calvin Klein Eternity intens. ingrediente de parfumare sunt selectate astfel încât să se potrivească sufletele blânde. Se compune din note de apa, orris si bergamota.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

parfum romantic și delicat de la Calvin Klein Eternity intens. ingrediente de parfumare sunt selectate astfel încât să se potrivească sufletele blânde. Se compune din note de apa, orris si bergamota. Inima combină iris, osmanthus cu trandafiri. In concluzie, vanilie, mosc si lemn de santal. Arată dragoste intensă Eternity parfum.

Compoziție

Cap

note acvatice, orris, bergamot

inimă

iris, osmanthus, trandafir

Fundație

vanilie, mosc, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde