Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria - EDP

Brand: Calvin Klein
Aromele plăcute influențează sentimentele noastre și sunt o oglindă a sufletului nostru. Lumea cunoaște parfumurile mai mult de o mie de ani. Oamenii au mituit cu diverse arome și zeii pentru a avea… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Aromele plăcute influențează sentimentele noastre și sunt o oglindă a sufletului nostru. Lumea cunoaște parfumurile mai mult de o mie de ani. Oamenii au mituit cu diverse arome și zeii pentru a avea o recoltă bogată. Aveți o oportunitate unică de a descoperi împreuna cu marca Calvin Klein farmecul parfumurilor. Femeia frumoasă, seducătoare și încrezută în sine nu se poate lipsi de un parfum bun. Ea este interesată nu doar de parfum, dar și de designul sticlei. Parfumul exclusiv într-un ambalaj impresionant reprezintă o femeie de succes.

Vă prezentăm apa de parfum CALVIN KLEIN Euphoria - doar o privire la caseta stilată, care ascunde o sticla argintie vă inspira la activități nemaipomenite. Atingerea impresionantă a rozului exprimă senzualitate și delicatețe. Această apă de parfum exclusivă va sublinia perfect fiecare ținută și sex appealul purtătoarei sale.

Dragi doamne, doriți să fiți centrul atenției și să aveți o apă de parfum într-un design care imită o orhidee înflorită? Nu vă fie frică să experimentați, pentru că vă doriți să fiți de neuitat? Deci, trebuie să vă comandați apa de parfum CALVIN KLEIN Euphoria. Această apă parfum magnifică este foarte potrivită pentru vremea ploioasă și rece, pentru că aroma ei captivantă și distinctivă oriental-florală va fi remarcată și de sub hainele de iarnă. Dacă sunteți în căutarea unui parfum cu un P mare, atunci nu există niciun motiv să ezitați să comandați.

Compoziție

Cap

rodie

Inimă

lotus, orchidee

Fundație

lemn de mahon, violete, mosc, ambră