Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Obsessed For Men Intense - EDP

Brand: Calvin Klein
Obsedat pentru bărbați Intense este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați. Succulentul piper cu rubarbă și grapefruit se combină în cap. Inima este lemnul de cedru, uleiul cashmeran și cipriolul.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Obsedat pentru bărbați Intense este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați. Succulentul piper cu rubarbă și grapefruit se combină în cap. Inima este lemnul de cedru, uleiul cashmeran și cipriolul. Baza este apoi făcută cu vanilie împreună cu plasturele ambroxan.

Parfumul a fost lansat în 2017 și are o versiune pentru femei .

Compoziție

Cap

grep, rhubarb, piper seschiuan

inimă

cedru, cashmeran (mosc sintetic), ulei de cypriol (nagarmotha)

Fundație

vanilie, patchouli, ambroxan

zile
:
ore
:
minute
:
secunde