Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Obsessed For Women Intense - EDP

Brand: Calvin Klein
Obsedat pentru femei Intense de Calvin Klein este un miros oriental pe piata in 2018. Capul este compus din citrice, mandarine si elemi. Inima este compusă din frunze de lavandă, salvie și violet.… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Obsedat pentru femei Intense de Calvin Klein este un miros oriental pe piata in 2018. Capul este compus din citrice, mandarine si elemi. Inima este compusă din frunze de lavandă, salvie și violet. Labdanum, chihlimbar și mosc sunt amestecate împreună.

Acest parfum are și o versiune pentru bărbați .

Compoziție

Cap

citrice, mandarine, elemi

inimă

lavanda, salvie, frunze de violet

Fundație

labdanum, ambra, mosc