Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dark Obsession For Men - EDT

Brand: Calvin Klein
Calvin Klein Dark Obsession este un parfum foarte aromat, întunecat și captivant, care exprimă un bărbat modern încrezător, plin de atracții sexuale și dorință. Parfumul oriental și în același timp… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Calvin Klein Dark Obsession este un parfum foarte aromat, întunecat și captivant, care exprimă un bărbat modern încrezător, plin de atracții sexuale și dorință. Parfumul oriental și în același timp intens senzual Dark Obsession  va trezi in dvs. o pasiune neașteptată și vă va spori carisma. 

Compoziție

Cap

guarana, pelin, mandarină

inimă

salvie, vetiver, lemn de brad

Fundație

labdanum, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde