Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Panthere - pafémová Spray 50 ml + Lotiune de corp 100 ml

Brand: Cartier
Cartier La Panthere este un parfum pentru femei 2014. Sursa de inspiratie pentru parfumul La Panthere au fost două caractere. Panther ca un simbol al Cartier Panthere și parfum din 1986. La Panthere… Descriere și parametrii

Descriere

Cartier La Panthere este un parfum pentru femei 2014. Sursa de inspiratie pentru parfumul La Panthere au fost două caractere. Panther ca un simbol al Cartier Panthere și parfum din 1986. La Panthere Cartier parfum este un simbol al libertății și a libertății. O femeie elegant, independent și rebel. Compoziția Bold parfumului creat de Mathilde Laurent. Parfum floral cu o nuanță de fruct dulce emana frumusețea și unicitatea. Gardenie parfum adaugă un caracter modern și original.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

căpșuni, rubarbă, fructe uscate

inimă

gardenie

Fundație

mosc, mușchi de stejar