Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Cerruti 1881 Black - EDT

Brand: Cerruti Cod: pCE022

Descriere

Cerruti 1881 negru este un oriental-lemnos parfum masculin moderne. Acesta este destinat nu numai pentru bărbați, elegant, încrezător, dar, de asemenea, curajoși. În centrul Cerruti 1881 Negre va face apel marțipan și nucșoară, practic miros de cedru si lemn pretios.

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

piper negru, portocaliu amar

inimă

marțipan, nucșoară

Fundație

lemn de cedru, lemn prețios

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Cerruti
Compania Cerruti a fost infiintata in anul 1881. La nașterea sa a fost Antonio Cerruti , care a decis să cucerească lumea modei. El a condus compania cu o mână fermă și a reușit să realizeze un succes imens. fiul lui Antonio, Nino a preluat afacerea de familie, la vârsta de 20 de ani, după moartea tatălui său. El a fost responsabil pentru îmbunătățirea calității materialelor și a muncii în ansamblu. În 1957 el a prezentat prima colectie pentru bărbați. A devenit un comerciant și designer într-o singură persoană. Într - un portofoliu de mărci Cerruti 1881 include , de asemenea , o bijuterie la fel de interesante și ceasuri .

Esti ceva mai mult despre acest brand?

Cerruti
zile
:
ore
:
minute
:
secunde