Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chance Eau Tendre - gel de duș

Brand: Chanel
Eau Tendre este sansa unui nou plus față de familia de parfum Chanel. Este un parfum încă radiant ușoară cu elemente florale de fructe. Deveni proprietarul acestui parfum și lăsați-l să se… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eau Tendre este sansa unui nou plus față de familia de parfum Chanel. Este un parfum încă radiant ușoară cu elemente florale de fructe. Deveni proprietarul acestui parfum și lăsați-l să se desfășoare în frumusețea sa. Butelia va fi pe raft cu parfumuri lumina rampei.

 

Acesta a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

grapefruit, gutui

inimă

iasomie, zambile

Fundație

mosc, iris, Virginia cedru, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză